Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Clash Royal + deck builder ( Επικές Μάχες + βοήθεια στην επιλογή καρτών!!!!)

Το νέο παιχνίδι από την Supercell Clash Royal μας έχει εντυπωσιάσει όλους.





Μπείτε στην Αρένα!!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι  είναι ένα multiplayer παιχνίδι στο οποίο παίζουμε ως βασιλιάδες-βασίλισσες:) + όλα αυτά με τους αγαπημένους ήρωες μας από Clash of Clans (και αρκετούς νέους!)



Σε αυτό το παιχνίδι μαζεύουμε κάρτες που αντιστοιχούν στους στρατιώτες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Αυτές οι κάρτες μπορούμε να τις αναβαθμίσουμε αν έχουμε τον κατάλληλο αριθμό/ανά επίπεδο και ένα ορισμένο αριθμό χρυσού!!

 Στα στρατεύματα μεταξύ άλλων περιέχουν ξόρκια, ιππότες, πρίγκιπες, μωρά δράκοι και αρκετά άλλα!!



Ο κάθε βασιλιάς έχει ένα πύργο και δύο στέμματα (όπως αποκαλούνται!) Τα οποία λειτουργούν ως αμυντικά οχυρά με μία βασίλισσα να χρησιμοποιεί ένα τόξο στο κάθε ένα εξ αυτών!!
                      
                      


Εδώ να σημειώσω ότι ο βασιλιάς κρατάει ένα κανόνι!Αλλά για να το χρησιμοποιήσει πρέπει είτε να δεχθεί επίθεση το κάστρο του είτε να καταστραφεί έστω ένα από τα δύο στέμματα του.



Πως γίνεται να κερδίσουμε σε αυτό το νέο και άκρως εθιστικό παιχνίδι?

Το κάστρο και το κάθε στέμμα αν καταστραφούν δίνουν ένα από τους 3 συνολικούς πόντους-στέμμα στον αντίπαλο.

Οπότε οι τρόποι να τελειώσει το παιχνίδι είναι για την ώρα τρείς

1. Να πάρει κάποιος και τους τρεις πόντους-στέμματα καταστρέφοντας το αντίπαλο κάστρο στέμματα και το κάστρο (παρεπιπτόντος αν καταστρέψεις το κάστρο αυτόματα διαλύονται και τα δύο στέμματα ως βοηθητικά αμυντικά κτίρια) μέσα στα πρώτα τρία (3) λεπτά

2.Αν τελειώσει ο χρόνος (τρία #3# λεπτά), μετά κερδίζει όποιος έχει καταστρέψει περισσότερα κτίρια και έχει πάρει περισσότερους πόντους-στέμματα.

3.Αν τελειώσει ο χρόνος και έχουν ίδιους πόντους(ακόμα και 0-0)-->Ξαφνικό θάνατο για ένα (1) λεπτό ακόμα όπου κερδίζει όποιος καταστρέψει πρώτος ένα κτίριο και πάρει το κρίσιμο πόντο:)

4.Να μην πάρει κανένας πόντο μετά τον ξαφνικό θάνατο-->ισοπαλία





Ας φτιάξουμε τα καλύτερα σετ-ντεκ από κάρτες:)













ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

Υπάρχουν σεντούκια στα οποία βρίσκουμε μέσα σετ από κάρτες, χρυσό και διαμάντια(αν θέλουμε αγοράζουμε κ διαμάντια!)





Για βοήθεια στο ντεκ σας απαντήστε μου με μια φωτογραφία ή γραπτά τις κάρτες που έχετε(κ το επίπεδο τους) και θα σας προτείνω το καλύτερο ντεκ για την αρένα που είστε και το επίπεδο των αντιπάλων που αντιμετωπίζεται:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου